Политика

Не могат да изгонят Нубар, изнасилил 3 жени – подава молби да остане в БългарияМолба за оставане у нас е спасила от експулсиране серийния изнасилвач Нубар Али Мохамед, макар да има 2 присъди за сексуални престъпления, научи “24 часа” от полицаи.

На 26 ноември той изнасили трета жена. Жертвата му е на 49 г., има два избити зъба след зверския побой, както и множество охлузвания и хематоми по тялото от изнасилването.Нубар и пет години по-възрастната му приятелка се разделили преди около месец. Той обаче ѝ дължал неголяма сума пари, които тя си искала.

Отишла до квартирата му, защото се уговорили да върне парите. Щом обаче влязла вътре, за да не се разправят на стълбите, сириецът веднага започнал да я кара да правят секс. Жената категорично отказала. Това вбесило мъжа и започнал да я бие. От прокуратурата казаха за “24 часа”, че при ударите са ѝ били отчупени парчета от два зъба. След като Нубар я омаломощил, започнал да се гаври с жената. Именно след подадения от нея сигнал в полицията той бил арестуван.

Оказало се, че 44-годишният Мохамед е в България от 10 г. Бил му отказан статут за убежище, но чрез юридически врътки постоянно подавал заявление за оставане. Заради поредното не го експулсирали, както е по закон, след като бил осъден за 2 изнасилвания и грабеж. Лежал 5 години в затвора за тях.