Политика

Hotel ZOO София с пакетни предложения за настаняване с тест за COVID-19Предлагат се експресен PCR тест, бърз антигенен или тест за антитела за COVID-19

С цел да улеснят гостите си и да им предложат комфортен престои и улеснено напускане на страната от Hotel Zoo София в партньорство с ДКЦ „Софиямед“ предоставят пакети за нощувка в хотела с експресен PCR тест за коронавирус, като резултата от теста се предоставя преведен и на английски или др. чужд език.Eдиничното настаняване в луксозна стая с включен 1бр.експресен PCR тест е на преференциална цена от 199 лв., а двойното настаняване-нощувка за двама с 2бр.експресен PCR тест на цена от 299лв.

Резултатът от тестa се получава според технологичната натовареност на Лабораторията в конкретния ден от 1 до 4 часа, а при взета проба през съботния или неделен ден -до 8ч. или до края на деня.

Hotel ZOO София предлага и пакетна възможност за настаняване и тестване освен с експресен PCR, но и с бърз антигенен или бърз тест за наличие на антитела за COVID-19.

Единичното настаняване с включен 1бр. бърз антигенен тест е на стойност 130 лв., а двойното с включени 2бр. бързи антигенни тестове на цена 160лв.

Единичното настаняване с 1бр. бърз тест за антитела е на стойност от 120лв., а двойното с 2бр. бързи тестове за антитела– 140 лв.

Избраните пакети се заявяват предварително на Рецепция, а пробовзимането за всички видове тестове се извършва от квалифицирано обучено медицинско лице от Лабораторията на ДКЦ „Софиямед“ в хотелската стая с цел гарантирането на комфорта на гостите на хотела. Лабораторията e Акредитирана за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната.

Повече информация за пакетните услуги вижте на www.hotelzoosofia.com