Политика

Стюардеса се събужда до мъртвец и не помни нищо – в черна комедия на НВОЧерна комедия с елементи и на драма, и на лек трилър пуска в програмата си НВО. Новият сериал започва с една доста странна случка – как стюардесата Касандра Боудън се събужда в хотелската си стая в Дубай след пиянска нощ. А до себе си вижда труп. Касандра няма абсолютно никаква идея какво се е случило предишната вечер и какво прави този мъртвец до нея.

Тя така и не събира смелост да се обади в полицията и продължава деня си, сякаш нищо не се е случило. Излиза от хотелската стая, отива на летището, качва се на самолета заедно с останалите стюардеси и пилоти и се отправя на път. Но когато пристига в Ню Йорк, я посрещат агенти на ФБР, които я питат за последния ѝ престой в Дубай. Касандра няма идея какво се е случило там. И сама започва да се пита дали е възможно тя да е убила онзи мъртвец.Сериалът “Стюардесата” е базиран на едноименния бестселър на Крис Бохалян за това как животът може да се преобърне за няколко часа.

В главната роля в 8-серийната продукция е младата звезда Кейли Куко, добре позната от друга тв комедия – “Теория за Големия взрив”.

Кейли може да е още на 35 г., но вече има 30-годишен опит в шоубизнеса. Тя е едва на 6 г., когато застава пред камера и като актриса, и като модел.

Участва в поне 6 реклами на куклите Барби. Изявява се и като тенисистка, тренира спорта между 3-ата и 16-ата си година. Покрай всичките ангажименти като модел и на корта се налага да е на домашно обучение и родителите ѝ да влязат в ролята на нейни учители. Благодарение на тях Кейли завършва гимназия едва на 16 г., а след това се съсредоточава основно върху актьорството.

Тя прави пробива си с ролята на Пени в “Теория за Големия взрив”. Появява се в него от самото му начало през 2007 г. и е сред главните действащи лица до самия край на сериала. На снимачната му площадка среща и една от големите си любови – колегата си Джони Галеки. Двамата са заедно близо 2 години, без никой около тях, а и публиката да разбира за връзката им. Когато се разделят, все пак остават приятели.

Актрисата има един брак зад гърба си – на 31 декември 2013 г. се омъжва за професионалния тенисист Райън Суитинг. По-малко от две години по-късно двамата съобщават, че са решили да се разведат.

След раздялата Кейли казва, че истински се е разочаровала по време на брака и едва ли отново ще се реши на подобна крачка. Но когато новият ѝ любим Карл Кук я пита дали иска да се омъжи за него на 32-ия ѝ рожден ден – 30 ноември 2017 г., тя веднага казва “да”. От 30 юни 2018 г. Кейли и Карл са щастливо женени.

Снимките на “Стюардесата” с нейно участие започнаха през ноември 2019 г. в Банкок, Тайланд, а след това екипът продължи работата си в Ню Йорк през декември. Пандемията от коронавируса спря завършването на сериала през март. Екипът дозасне финалните кадри в края на лятото, а сега и българските зрители могат да гледат “Стюардесата” всеки понеделник от 21 ч по НВО.