Любопитно

Почина бабата на Нина Добрев

Б абата на Нина Добрев е починала. Това съобщи канадската актриса с български произход в профила си в Instagram.

Преди дни стана ясно, че Добрев е пристигнала в България. Новината тогава разкри в социалните мрежи фитнес инструкторът Сами Хоссни.

Актрисата написа прочувствено послание за баба си, с която въпреки световната пандемия, успя да се види за последно.

„Снощи една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше предизвикателство за всички се влоши. Въпреки това се опитвам да бъда благодарна. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи на толкова много неща и обичаше всички ни толкова дълбоко през своите 87 години. Светът имаше късмета да те има в него“, пише Добрев.

„Ти беше светец. Възпитател. Защитник. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента. Имах рядката способност да се сбогувам. Знам, че на толкова много тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност“, допълва тя.

„Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни дядо от мен, когато се видите“, написа още Добрев.


Видяха Нина Добрев в България, какъв е поводът

Нина Добрев засипа Мария Бакалова с комплименти

Холивудските звезди, родени по нашите географски ширини