Press "Enter" to skip to content
banner
АЛПРО ЕООД
Продажба, инсталация, монтаж и поддръжка на хардуер и софтуер
Изработка и поддръжка на сайтове и други дейности в областта на ИТ
тел: 0884174616
ел. адрес: alpro@abv.bg

Мехмед изнасили, уби и запали красивата българка Силвия в Германия

31-годишната българка Силвия В. е била открита жестоко убита в Германия. Овъгленото тяло е било намерено в Охтендунг, Майен – Кобленц. Аутопсията е установила, че младата жена е била изнасилена, после застреляна и накрая запалена.

Основният заподозрян е турчинът Мехмед, за когото се предполага, че е имал връзка с жертвата, пише „Билд“. Първоначално разследващите не са имали представа коя е жертвата. Те са разпространили в медиите снимки на две нейни украшения. Овъгленото тяло е било намерено на селски път върху насип, който върви успоредно на окръжен път 94 от Охтендунг.

В разпространеното първоначално описание се разкрива, че жертвата е била висока около 1,60 метра, 55 килограма, със светла кожа и дълга до раменете червеникаво – руса коса. Според полицията младата жена е носела пиърсинг на ноздрата си под формата на шип, а на ушите си – обеци.

С течение на разследването полицията открива, че жертвата е българката Силвия, която е живеела в близкия град Круфт. След като е била изнасилена, е била убита с два изстрела в главата и накрая запалена, вероятно, за да бъде по-трудно разпознаването, коментират полицаи, цитирани от немските медии. Те цитират още и прокурор от разследването, който твърди, че е бил шокиран от гледката на овъгленото тяло и неописуемата жестокост, с която е било извършено убийството.

В момента се изясняват обстоятелствата около връзката на Силвия с убиеца Мехмед и дали наистина са имали любовни взаимоотношения.