Press "Enter" to skip to content
banner
АЛПРО ЕООД
Продажба, инсталация, монтаж и поддръжка на хардуер и софтуер
Изработка и поддръжка на сайтове и други дейности в областта на ИТ
тел: 0884174616
ел. адрес: alpro@abv.bg

В Солун иззеха 324 килограма чист кокаинПолицията в Солун е конфискувала 324 килограма чист кокаин и е задържала трима души, за които се смята, че са ръководни членове на международна престъпна група за трафик на наркотици, съобщи АНА-МПА.

Според информацията ако това количество кокаин беше достигнало до крайните потребители, очакваната печалба на престъпната група би била над 100 милиона евро, посочва БТА.Арестуваните са двама чужденци, албанец на 37 години и хърватин на 36 години, както и 35-годишен гръцки гражданин. Издирва се и четвърти член на групата от хърватски произход, самоличността на когото е установена.

Тримата задържани членове на групата са имали задачата да получават количествата кокаин и да осигуряват трафика им на гръцка територия.

Арестът е бил извършен от гръцката полиция по време на извършване на сделка вчера по обяд. По време на обиските в два автомобила и в апартамента, където живеел един от мъжете, са били открити 324 килограма чист кокаин, 5265 евро и друга валута, пет мобилни телефона, използвани за комуникация между членовете на престъпната група, и преносим компютър.

Това е най-голямото количество кокаин, откривано в Солун от доста години насам.