Политика

Анджелина Джоли краси корицата на модно списаниеТя не се смята за добра майка

Звездата от “Господарка на злото” – Анджелина Джоли, говори пред списание „Вог“ за съкровенните си връзки с децата си и живота им в карантина сега. С шестте си деца тя жонглира между домашното им обучение и собствените си проекти.Джоли краси корицата на модното списание, говори за остаряването и си спомня сладък момент, когато децата й са били загрижени за самата нея.

“Очаквам с нетърпение петдесетата си годишнина – чувствам, че ще постигна голям напредък през петдесетте си години. Но въпреки това децата ми напомнят, че с тази възраст шега не бива. Един ден бяхме на батута, а те ми казаха: “Не, мамо, не, не го прави. Ще се нараниш. И си помислих: „Боже, не е ли смешно. Имаше ден, в който бях екшън звезда, а сега децата ми казват да сляза от батута, защото ще се нараня.”

Актрисата е майка на Мадокс, на 19, Пакс, на 17, Захара, на 16, Шайло, на 14 и 12-годишните близнаци Вивиен и Нокс. „Ами, никога не съм била добра в това да седя кротко на едно място. Въпреки че исках да имам много деца и да бъда майка, винаги съм си се представяла като Джейн Гудал, пътувайки някъде насред джунглата. Не съм си се представяла в този традиционен смисъл на майчинството”.

Тя продължи: “Мисля, че ми липсват много неща, за да бъда традиционна майка, която остава вкъщи. Справям се, защото децата са доста издръжливи и ми помагат, но аз изобщо не съм добра.”

Децата на Анджелина, на които тя е родител заедно с бившия й съпруг Брад Пит, несъмнено намират много начини, за да се забавляват по време на пандемията.

По време на интервю за „Часът на жените“ на Би Би Си тя каза: „Всички деца учат различни езици. Шайло учи камбоджански език, Пакс се фокусира върху виетнамски, Мад се посвети на немски и руски, Захара говори френски, Вивиен наистина искаше да научи арабски, а Нокс учи езика на жестовете.”