Политика

Купонджиите – независимо чии роднини са, да понесат санкцииКакво ли не правят разни хора в ограниченията, за да си защитят купона.Цели компании се барикадират по заведения, други се забавляват по тъмно, атакувайки пешеходци по улиците.

Не знаем кои са веселяците, барикадирали се в хотел в столичния квартал “Бояна”. Глупаво е обаче РЗИ и МВР да събират камерите отпред, но да не посочват имената на празнуващите и да скриват лицата им.

Цял ден МВР отказа да потвърди и дали сред младежите, откарани за кратко до едно РПУ заради инцидент, е синът на Румен Радев.

Да, Георги е непълнолетен и това оправдава деликатното поведение на полицията. В същия ден, в който той и останалите 13 негови приятели са замервали минувачи на една от столичните улици, “24 часа” публикува очерк за отговорността да си дете на президент. Независимо дали името на държавния глава е Тодор Живков, Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Росен Плевнелиев или Румен Радев.

Затова всички веселяци от съботната нощ и другите, които ни поставят в риск във време, в което отново се увеличават заразените, трябва да си понесат последствията. Да си платят и заведенията, които са позволили това да се случи.

Материал по темата четете тук.