Политика

Мерилин Менсън си нае денонощна охрана, след като беше обвинен в насилиеРок ветеранът Мерилин Менсън, след като беше обвинен от няколко жени в насилие, си е наел денонощна охрана за дома си в Лос Анджелис, съобщава в. „Сън“.

По информация на изданието изпълнителят силно се притеснявал за собствената си сигурност.Глождела го мисълта, че може да бъде нападнат от недоброжелатели в дома си и поради тази причина си наел денонощни гардове, предава БТА.Според близки Менсън би параноик и в добрите си времена, но след получените обвинения, той вече не се съмнявал, че има нужда от засилена охрана.

Рок изпънителят доста отдавна не бил напускал дома си. Недалеч от дома на музиканта бил забелязан снимачен екип, който възнамерявал да направи документална лента за най-новите развития по случая с него.

От психологическо и физическо насилие от страна на рокаджията вече се оплакаха над десет жени. Първа повдигна своите обвинения актрисата Еван Рейчъл Ууд, с която Менсън поддържаше любовна връзка в края на миналия век.