Press "Enter" to skip to content
banner
АЛПРО ЕООД
Продажба, инсталация, монтаж и поддръжка на хардуер и софтуер
Изработка и поддръжка на сайтове и други дейности в областта на ИТ
тел: 0884174616
ел. адрес: alpro@abv.bg

Феновете са най-важни, но трябва да си знаят мястото

След като горе-долу по това време миналата година феновете на “Левски” се видяха в чудо, сега същото се случи и с вечния им столичен съперник ЦСКА.

Да, най-важното във футбола, а и във всеки друг спорт е публиката. Но все пак мястото на публиката е на трибуните. Поне не сега в България. Както и в много други области, някои хора си мислят, че знаят всичко и могат да се справят с всичко.

Повече – 99,99%, от запалянковците си нямат хал-хабер как се издържа футболен клуб. Чували са за финансовия феърплей, ама не знаят какво е това. А това значи, че УЕФА налага правила да харчиш горе-долу толкова, колкото изкарваш. А в българските условия това няма как да стане, ако не продаваш футболисти. Само преди няколко месеца “червените” привърженици бяха готови да се примирят с продажбата на звездата си Али Соу. Днес искат да вдигат бунт по същата причина, та собствениците Гриша Ганчев и Юлиан Инджов хвърлиха акции.

Колко фланелки си купиха феновете на ЦСКА? Колко зрители имаше на трибуните, когато беше разрешено? Това са важните въпроси, а не Али Соу.