Press "Enter" to skip to content
banner
АЛПРО ЕООД
Продажба, инсталация, монтаж и поддръжка на хардуер и софтуер
Изработка и поддръжка на сайтове и други дейности в областта на ИТ
тел: 0884174616
ел. адрес: alpro@abv.bg

Треньорът на "Лудогорец" поиска време, за да се подобри играта

Треньорът на „Лудогорец“ Валдас Дамбраускас заяви, че е необходимо още време, за да може отборът му да заиграе по начина, по който иска. Думите му дойдоха преди важните мачове с „Локомотив“ в Пловдив и с ЦСКА.

„Ако трябва да съм честен, не бих казал, че следващите десет дни са най-важните за нас. Имаме още 14 мача до края. Шампионатите се печелят не само в директните мачове с преките конкуренти, а и в мачовете с всички останали отбори. Подобряваме атмосферата в лагера, връзките между играчите и треньорите. Скоро ще играем по начина, по който искаме“, каза Дамбраускас.

Литовецът добави, че не следи развоя на събитията в ЦСКА. „С най-голямото ми уважение аз съм футболен треньор на „Лудогорец“ и не обичам спекулациите. Смятам, че ръководството на ЦСКА ще се справи по най-добрия начин. Аз съм тук да работя за „Лудогорец“ и да направя всичко, за да расте клубът“, продължи той.

Дамбраускас заяви, че за него „е мечта да работи в такива условия“, каквито има в „Лудогорец“. „Хората около мен са професионалисти, но аз прекарвам изключително много време на базата и това е огромно удоволствие и се наслаждавам на най-добрите условия“.