Press "Enter" to skip to content
banner
АЛПРО ЕООД
Продажба, инсталация, монтаж и поддръжка на хардуер и софтуер
Изработка и поддръжка на сайтове и други дейности в областта на ИТ
тел: 0884174616
ел. адрес: alpro@abv.bg

Сценаристи са водачи на листи на партията на Слави Трифонов

Сценаристи са водачи на листи на партията на Слави Трифонов

© Юлия Лазарова

Сценаристи в телевизията на Слави Трифонов са сред водачите на листи на партията му „Има такъв народ“, се вижда от регистрираните в районните избирателни комисии списъци с кандидати за депутати.

Партийният лидер и шоумен Слави Трифонов вече обяви, че ще води две листи – във Варна и в Стара Загора. Водач на две листи е и сценаристът Ивайло Вълчев – в Бургас и в Ямбол. Зам.-председателят на партията и сценарист Тошко Йорданов води листата в Пловдив-град, а сценаристът Филип Станев – в столичния 25-и многомандатен избирателен район (МИР), където е т.нар. лидерска битка и водачи ще са част от партийните председатели. Сценаристът Александър Вълчев води листата в Смолян.

В столичния 24-и МИР водач на листата на „Има такъв народ“ е синдикалният експерт Мика Зайкова. В София-област води главният секретар на партията Виктория Василева, във Враца – областният координатор Георги Георгиев, а в Кърджали – Васил Георгиев.

На избираеми места в столичните листи са основно експерти. В 24-и МИР след Мика Зайкова са експертът по сигурност Николай Радулов, инженерът Галя Бърдарска и шахматистът Антоанета Стефанова, която е втора и в Пловдив. В 25-и МИР втори в листата е икономистът Пламен Данаилов, а трети – енергетикът Иван Хиновски, който е втори във Враца.

Бившият дипломат Димитър Гърдев е втори в листата в Бургас, учителят Юлия Чортленева е втора в Кърджали, а областните координатори Тихомир Тенев и Асен Кехайов са втори в Стара Загора и Смолян.

Пред „Дневник“ Тошко Йорданов каза, че регистрацията на листите в страната продължава, без да обяви други имена.