Днес

Ще има пик на заразени около Великден, смята д-р Радка Аргирова

До коментар [#54] от „naturiST“:

Ами, явно е по – умен от всички тия дето гласуваха за оставка на правителството. Умно – красивите, явно и с това не са запознати, или в желанието си за мъст, започнаха да не се съобразяват дори и с конституцията. ОСТАВКА НА СТАРОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО,СЕ ГЛАСУВА,ЧАК КОГТО СЕ ОДОБРИ НОВО ТАКОВА!!!
А това, че всички я гласуваха тая оставка,е техен проблем,не на ГЕРБ или на Бойко Борисов. С това гласуване,те вече го освободиха от поста на премиер!!! Така че,това че в момента той продължава да се занимава с дейности свързани с държавата,е по негово желание,а не защото е длъжен!!!
Незнам дали е по – умен или не,но виждам как само им задава тема,и те започват леееекичко да се пускат по пързалката и да се излагат. Да показват колко са некомпетентни,или толкова злобни и отмъстителни,че в злобата си, дори не ги интересува какво правят,и как изглежда то отстрани. Уж гласуват оставката му, пък после излизат и казват да си върши задълженията. Това е, като да уволниш работника си,и на другия ден след като вече не е на работа,да го питаш защо не работи и защо се е постнал като безработен 😂😂😂.
Усещаш ли,как в злобата си,те сами започват да си противоречат,и то по такъв аматьорски начин.
Знаете ли,аз не гласувах на последните избори, както и много мои познати, защото лежахме на това ухо,че така или иначе ГЕРБ ще спечели,и те спечелиха, погледнете картата на България, цялата е синя!!! За съхранение обаче,нямат достатъчно гласове,за да могат да управляват. На следващите избори обаче, бъдете сигурни, че всички такива като мене, ще излязат и ще гласуват,и тогава резултатите ще са съвсем други. Ще гласувам, защото ме плаши дори и само мисълта,че може да ни управляват хора, които искат да чупят крака и ръце за една неволна грешка,че псуват като каруцари журналистите. Тия същите хора, ще се отнасят така и с народа си, помнете ми думата. Всичката тая злоба и омраза, ще се излее върху хората!!!