Press "Enter" to skip to content
banner
АЛПРО ЕООД
Продажба, инсталация, монтаж и поддръжка на хардуер и софтуер
Изработка и поддръжка на сайтове и други дейности в областта на ИТ
тел: 0884174616
ел. адрес: alpro@abv.bg

Актьорът Саша Барън Коен ще получи приза "Комедиен гений"Британският актьор Саша Барън Коен ще бъде удостоен с приза „Комедиен гений“ на предстоящите филмови и телевизионни награди на MTV, съобщи „Холивуд рипортър“, цитиран от БТА.

Комикът ще стане едва четвъртият носител на отличието, което се присъжда на актьор с изключителен принос към света на комедията и оказал съществено влияние за трансформирането на жанра. Първата награда „Комедиен гений“ получава Уил Феръл през 2013 г., последван от Кевин Харт през 2015 г. и Мелиса Маккарти през 2016 г.На предстоящите филмови и телевизионни награди на MTV Саша Барън Коен ще се съревновава за още три отличия за работата си над „Борат 2“ и „Процесът срещу Чикаго 7“.
С най-много номинации – пет на брой, е телевизионната поредица „Уандавижън“ от вселената на „Марвел“.
Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за призовете за най-добро шоу, най-добър герой, най-добро изпълнение в шоу, най-добър злодей и най-добър екранен бой, припомня изданието.
Шоуто за филмовите и телевизионни отличия на MTV е разделено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните награди, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. Водеща ще бъде комедийната звезда Лесли Джоунс.